sales training horeca

Sales Training HoReCa naar meer omzet

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijft steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes en blogs!

HoReCa is keihard werken

Een HoReCa zaak runnen is méér dan “in de potten roeren” of “een bord op tafel zetten”.
Een HoReCa bedrijf rendabel maken én houden, is keihard werken.

Eerst en vooral moet de kwaliteit van de producten optimaal zijn.
Daarnaast is ook de kwaliteit van de dienstverlening en het Management cruciaal:
Wordt vandaag de dag wel de maximale omzet behaald, in plaats van dat er mogelijks hier en daar wat blijft liggen?

In de realiteit is dit eerste jammer genoeg ontzettend vaak het geval.
Om van gastvrijheid nog maar te zwijgen.

 

HoReCa is ondernemen op niveau

Het succes of falen van een HoReCa zaak, omvat de som van een aantal specifieke elementen in de bedrijfsvoering.

De algemene look & feel, de sfeer, de samenstelling van de menukaart (let op de grootte), de mate van gastvrijheid en het niveau van opleiding van obers, bar medewerkers, koks, …

Daarnaast is er ook nog het imago zélf; hoe wordt er buiten de zaak gesproken over het HoReCa bedrijf, in bijvoorbeeld reviews op Social Media of Google?
Al deze elementen de mate van klantbeleving en het succes van de HoReCa onderneming.

Belangrijk dus dat het Management hierin een optimale ondersteuning vindt.
Een ervaren partner in de vorm van een Business Coach; die de HoReCa wereld niet alleen door en door kent, maar ook een gedreven specialist is op vlak van klantbeleving, Marketing, Sales, & Communicatie.

 

Sales Training HoReCa brengt bottlenecks in kaart

Het is niet eenvoudig om een zaak te runnen én deze kritisch te blijven bekijken, met het oog op optimalisatie en ontwikkeling.
Heel vaak ziet men zelfs niets eens dat er optimalisatie mogelijk is; en denkt men zelfs goed bezig te zijn…

Een Ondernemerscoach kan helpen bestaande bottlenecks in kaart te brengen, en een pasklare oplossing te bieden.
De missie van een externe Ondernemerscoach bestaat er dan ook uit om elke dag opnieuw de kwaliteit, de resultaten en de omzetten te maximaliseren.

Jouw gasten verdienen immers de beste service.
Toch?

 

Sales Training HoReCa als oplossing

Het inzetten van een Business Coach kan hierin een oplossing bieden.
Coaching op alle niveau’s; van commis de salle tot Zaakvoerder.

Te starten met een grondige analyse van de sterke punten, en wat dient te worden geoptimaliseerd.
Vervolgens het opstellen van concrete én meetbare ontwikkelingsdoelen.

Door middel van Coaching op de werkvloer zelf vervolgens intensief werken aan deze optimalisatiepunten en doelstellingen.

Het doel van HoReCa Coaching is dat de essentiële kennis en basisvaardigheden voor optimale klanttevredenheid en maximale omzet worden aangescherpt én ontwikkeld door middel van het stellen van persoonlijke ontwikkelingsdoelen.
Tevens wordt ook gestimuleerd dat elke betrokken medewerker de aangeleerde technieken blijft toepassen, dus ook na het HoReCa Coaching traject.

Wacht dus niet langer en investeer vandaag nog in de kwaliteit van jouw HoReCa zaak.

 

Succes!

 

Kan jouw onderneming hulp van een Business Coach gebruiken?

Neem contact op voor meer info of een vrijblijvende afspraak

 

Download dit GRATIS ebook vol Tips & Tricks voor ondernemers!

 
Deel dit bericht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *